Sociedad

Gairebé 600 habitatges de protecció oficial a l'Hospitalet

L'ajuntament assegura que ja se n'han construït 481

L'alcaldessa Núria Marín diu que mentre altres governs municipals parlen, ells actuen

Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

Barcelona

L'alcaldessa Núria Marín ha col·locat simbòlicament la primera pedra d'una promoció de 60 habitatges de promoció oficial al carrer Leonardo da Vinci. Aquests habitatges seran de propietat i no de lloguer. Però el pla en aquesta zona de l'Hospitalet de Llobregat preveu que es construeixin tres blocs més. En total, els blocs constaran 350 habitatges, dels quals 115 de protecció oficial, 95 a preu concertat i 140 a preu lliure.

De moment, arrenca la construcció d’aquest primer bloc de 60 habitatge, en què l'ajuntament ha invertit dos milions i mig d'euros. L'alcaldessa Núria Marín assegura que això demostra que a l'Hospitalet, sense aclarir a quin ajuntament es referia, ha dit que el seu govern, a més de parlar del problema de l'habitatge, hi dona respostes.

Marín també ha afegit que ells poden posar-hi el seu gra de sorra, però que calen més respostes per part de la generalitat i el govern central, amb qui ja s'ha reunit per encarar el problema.

A l'Hospitalet en aquest mandat s'han construït 481 habitatges de protecció oficial. Ara, amb aquests 60 que es comencen a construir, ja n'hi ha en marxa 100 més.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00