Sociedad
TARRAGONA

Ballesteros, a l'espera de saber si continua com a investigat pel cas Inipro

El jutjat notificarà el dia 12 a l'alcalde de Tarragona si el manté com a investigat pel cas Inipro. El batlle celebra la fi de la instrucció del cas i insisteix que això no l'afecta en la seva tasca.

Imatge d'arxiu de Ballesteros. / ACN

Tarragona

El jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona notificarà dimecres 12 de setembre a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros quina és la seva situació judicial un cop finalitzada la instrucció del cas Inipro. L’alcalde anirà a recollir la resolució als jutjats i coneixerà si el jutge el manté com a investigat o si arxiva provisionalment l’assumpte sobre la seva persona, tal com ha exigit reiteradament la seva defensa.

En un comunicat, Ballesteros ha reiterat la seva “disposició i confiança” en la justícia i ha assegurat estar convençut de la seva innocència. En aquest sentit, el batlle s’ha mostrat satisfet “que, per fi, s’hagi acabat la fase d’instrucció” i ha subratllat que, “aquest és un tràmit més que no altera en res el procediment i que, per descomptat, no afecta la meva tasca al capdavant de l’Ajuntament i ara caldrà veure les actuacions posteriors”.

El jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona investiga el contracte subscrit l’any 2010 entre l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) i l’empresa Inipro, i que es va prorrogar al marge de la normativa de contractació durant els anys 2011 i 2012.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00