Sociedad
SOCIETAT

La torre de control de l'aeroport de Reus es torna a quedar sense llum

Els diferents sistemes elèctrics redundants per fer front a una emergència van fallar, i un avió de Ryanair provinent de Charleroi, a Brusel.les, va haver d'esperar fent tombs pel cel de Girona a que Reus reparés la torre.

Exterior de l'aeroport de Reus. / ACN

Reus

L'avaria va passar dimecres de matinada, durant la tempesta que va afectar bona part de Catalunya. La Torre de Control de l'Aeroport de Reus va quedar-se a les fosques, tot i que la terminal sí que tenia llum. Fonts coneixedores de l'avaria asseguren que els diferents sistemes d'emergència de la Torre van fallar, també unes bateries autònomes que garanteixen el subministrament durant tres hores. En canvi, a la resta d'edificis de l'aeroport sí que van funcionar els sistemes d'emergència i no va marxar la llum.

Un avió que havia d'aterrar a les 8:50 del matí no ho va pder fer perquè els operaris estaven reparant l'avaria i va haver d'esperar-se fent temps donant tombs pel cel de Girona. L'aparell, que venia de Bèlgica, va aterrar amb normalitat a les 9 i 4 minuts. És el segon cop aquest estiu que la Torre de Control de Reus es queda sense llum, després que el 3 de juliol un avió amb destinació a Glasgow va arribar a enlairar-se mentre la torre no li podia aportar informació operativa perquè no disposava de subministrament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00