Sociedad
RELACIONS INTERNACIONALS

L'OCDE afirma que Andorra ja no els preocupa

Pascal Saint-Amans, director del Centre de Política Tributària i Administració de l'OCDE ha destacat l'evolució del país i el fet que respecti les normes internacionals

El ministre de Finances, Jordi Cinca, i el director del Centre de Política Tributària i Adminsitració, Pascal Saint-Amans, conversen abans d'una conferència / SFGA-CEsteve

Andorra la Vella

Pascal Saint-Amans confirma que Andorra ja no és una "preocupació" per a l'OCDE.

El director del Centre de Política Tributària i Administració de l’OCDE ha destacat durant la seva visita al país que el Principat “ha evolucionat de manera molt important en el curs dels darrers anys” i que ara com ara es considera un estat “que respecta les normes internacionals”.

Saint-Amans Ha remarcat, a més, que aquesta evolució d'Andorra per complir amb la legislació internacional pot impulsar la seva economia, ajudant de manera especial el sector financer.

De la seva banda, el ministre de Finances, Jordi Cinca, s'ha mostrat satisfet perquè des de fa mesos el país no està en l’agenda de l’OCDE.

Cinca ha recordat que “una mostra de normalitat” és que aquesta mateixa setmana ja s’està duent a terme el primer intercanvi de dades fiscals. En aquest sentit, Saint-Amans ha concretat que si el país ha de fer petits ajustaments serien, per exemple, per garantir que els bancs recullen de la manera adequada aquestes dades. A nivell legislatiu, però, ha afirmat que els grans canvis ja estan fets.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00