Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad

Albert Bramon rebaixa la tensió

El subdelegat del govern de l'estat a Girona anuncia que no multaran als investigats pels talls de carretera durant la vaga del #8N ni tampoc exerciran d'acusació contra l'investigat per les pintades a la façana de la subdelegació.

Bramon diu que volen "baixar el to"

Entrevista Albert Bramon

Entrevista Albert Bramon

16:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000165970/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Els jutjats de Santa Coloma de Farners i de Ripoll ja van arxivar, a petició de la Fiscalia i de les defenses, les causes obertes contra els investigats pels talls de carretera durant la vaga del 8 de novembre, però van passar el cas a la subdelegació del govern de l’estat per multar-los per infracció de la llei de seguretat ciutadana.

Ràdio Girona

S'investigava cinc càrrecs electes del Ripollès per participar al tall de carretera al Coll d'Ares el 8-N i dos militants de la CUP (entre ells, el regidor i diputat a Girona, Lluc Salellas) pel tall a l'AP-7 a Riudellots de la Selva.

El subdelegat, Albert Bramon, ha anunciat en una entrevista a Ràdio Girona que aturen els tràmits i no els multaran perquè entén que la mobilització s'empara dins del dret de manifestació.

Bramon diu que la intenció de la subdelegació i de la delegació del govern a Catalunya és “baixar el to” contra els moviments independentistes:

Albert Bramon - Subdelegat govern de l'estat a Girona

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000165995/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tampoc acusaran l'investigat per les pintades

El jutjat de Girona investiga, a petició de la Fiscalia, un jove per les pintades a la subdelegació del govern durant la protesta del 25 de març convocada per l’entitat independentista La Forja. Albert Bramon ha anunciat que en aquest cas tampoc exerciran d'acusació. L'activista està investigat pels suposats delictes de desordres públics i danys. 

El repte de les infraestructures

En la mateixa entrevista, el subdelegat del govern de l'estat ha parlat d'infraestructures. Del baixador de l'AVE a l'aeroport de Girona, ha dit que no es posiciona ni a favor ni en contra, però que abans de prendre una decisió s'ha de tenir clar quin model aeroportuari vol Catalunya i aquí hi han de dir la seva totes les administracions.

Albert Bramon, subdelegat del govern de l'estat

00:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000166012/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sobre el desdoblament del tram nord de la N-II, Bramon ha dit que, ara mateix, el que és imprescindible són les variants de Bàscara i Figueres. Des d'Orriols cap al nord, Foment ha d'estudiar si quan s'alliberi l'autopista caldran dos carrils a la N-II.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00