Sociedad
FINANCES PÚBLIQUES

S'aprova la liquidació de comptes entre fortes crítiques per incompliments

PS i Liberals critiquen que els organismes públics no resolguin les irregularitats reiterades detectades pel Tribunal de Comptes

Inici de la sessió de Consell General d'aquest dijous / M.M. ANA

Andorra la Vella

Tens debat al Consell General sobre la liquidació dels comptes del 2016. L'oposició critica l'incompliment reiterat de les recomanacions del Tribunal de Comptes a les entitats auditades.

Pel socialdemòcrata Pere López el problema de fons és que hi ha irregularitats greus que afecten diverses entitats i que hi són sempre. Cada any, diu, tothom s'emplaça a fer canvis i al final no es fan. En aquest sentit, s'ha referit a una excepció, la del SAAS amb la querella presentada pel seu partit.

Des dels liberals, també es mostren preocupats pel fet que algunes entitats incompleixin de manera reiterada i manifesta les recomanacions del Tribunal de Comptes, i assenyalen que els partits polítics han de donar exemple. Així ho ha expressat el president del grup, Jordi Gallardo.

El ministre de Finances, Jordi Cinca, s'ha defensat de les crítiques i ha volgut destacat la reducció que hi ha hagut en el nombre de recomanacions del Tribunal de Comptes. Assegura que l'objectiu és la millora constant.

Amb tot, la liquidació dels comptes s'ha aprovat per unanimitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00