Deportes

El Barça confirma que existeix un document pel que Cury tenia dret al 3% d'un traspàs de Neymar

El club nega que hagi abonat cap quantitat a l'intermediari brasiler en concepte del seu fitxatge pel PSG

Getty Images

Barcelona

El FC Barcelona nega haver pagat 6,6 milions d'euros a un dels seus empleats, el brasiler André Cury, pel traspàs de Neymar al París Sant Germain, tot i que el club reconeix l'existència d'un document en el qual li garantia el 3% d'un futur traspàs.

Segons ha pogut saber el programa 'Què T'hi Jugues!' de SER Catalunya, l'ex president del Barça, Sandro Rosell, va signar al 2012 un document on es comprometia a pagar-li a Cury (treballador del club i persona de confiança dels Neymar) una comissió del 3% d'una futura venda de Neymar Jr a un altre club.

El Paris Sant Germain va fitxar Neymar del Barça la temporada passada pagant els 22 milions d'euros de la clàusula de rescissió i el Barça, tot i que ha intentat evitar-ho, finalment s'ha vist obligat a pagar-li a André Cury el 3% dels 222 milions, és a dir, uns 6,6 milions d'euros de comissió. El Barça va voler evitar pagar aquesta quantitat a Cury, que a dia d'avui continua sent empleat del club blaugrana, argumentant que Neymar Jr va maxar en contra de la voluntat del club, però Cury va reclamar el pagament de la comissió pel contracte que havia firmat feia anys amb Sandro Rosell. Per tant, el Barça assegura que ni li ha pagat ni li pagarà, tot i que diferents fonts han assegurat a SER Catalunya que els pagaments s'han fet repartits en diverses operacions.

André Cury, per la seva estreta relació amb els Neymar, és la persona que exercia d'enllaç entre el futbolista i el club, i és l'home en qui el Barça va confiar per intentar convèncer Neymar que no marxés a París la temporada passada. La pregunta és: com és possible que el club deixés el futur de Neymar en mans de Cury, sabent que per contracte se li hauria de pagar una comissió del 3% per un traspàs del brasiler?

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00