Sociedad

Dos motoristes ha mort aquest cap de setmana a Barcelona

Les víctimes mortals dels accidents de trànsit a la ciutat superen ja les de tot l'any passat

Ajuntament de Barcelona

Barcelona

En poc més de 12 hores han mort a Barcelona 2 motoristes en accident de trànsit. A aquestes alçades, les víctimes mortals a la ciutat superen ja les de tot l'any passat.

En 2017, 12 persones van perdre la vida en accident de trànsit a Barcelona i en el que portem d'any ja són 15 les víctimes mortals. Les dues últimes han estat dos motoristes.

Aquesta matinada un home de 56 anys ha mort després de patir una caiguda amb la moto que conduïa. L'accident ha passat a la C-31, a l’alçada del carrer Bilbao, poc abans de les 6 del matí.

Dissabte a la tarda un altre motorista va perdre la vida a l'avinguda Meridiana en un xoc amb un turisme. El 60% dels morts a la ciutat en accidents de trànsit són motoristes. L'Ajuntament recorda que és un dels principals grups sobre els que es treballa per evitar accidents.

A través de Twitter, l'alcaldessa, Ada Colau, ha traslladat el condol a les famílies de les víctimes. I assegura que parlarà de cada mort per evitar que es normalitzi la pèrdua de vides en accidents i que el seu govern treballarà per pacificar el trànsit

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00