Sociedad

Rosell sortirà de la presó per declarar per frau fiscal

Segons l´Agència Tributària, Rosell es va servir d´una societat constituïda el 2009 per obtenir rendes immobiliàries que no va declarar

Imatge d'arxiu de Sandro RosellGetty Images

Barcelona

L´expresident del Barça, Sandro Rosell, sortirà demà expressament de la presó de Can Brians 2 per poder declarar presencialment en el jutjat d´instrucció número 5 de Barcelona per un presumpte delicte de frau fiscal.

Els seus advocats neguen el delicte i entenen que es tracta d´una mera “discrepància” sobre la tributació a Hisenda.

El passat mes de juliol va transcendir que un jutge l´investiga per defraudar Hisenda, i en concret l´acusen de no haver pagat uns 230.000 euros en impostos corresponents a l´exercici fiscal de 2012.

Segons l´Agència Tributària, Rosell es va servir d´una societat constituïda el 2009 per obtenir rendes immobiliàries que no va declarar. En concret Rosell sotsarrendava oficines en un immoble que tenia llogat i ocultava els ingressos del que facturava als seus clients. A més es va deduir despeses en la seva activitat econòmica que en opinió de la Fiscalia no procedien.

Rosell fins i tot hauria incorporat en la seva declaració suposades pèrdues patrimonials que no eren tals, i a més no va imputar en la seva declaració altres rendes immobiliàries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00