Sociedad

El currículum de Carina Mejías incloïa un màster i un postgrau que no va fer

La líder de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona assegura que es tracta d'un error que va cometre un ex col·laborador seu

Carina Mejías CS BARCELONA

Barcelona

La líder de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha hagut de donar explicacions avui perquè el seu currículum inclou un Màster i un Postgrau que, en realitat, són un Curs d'Extensió Universitària i un Seminari.

La informació l'ha publicat eldiario.es i Carina Mejías assegura que es tracta d'un error que, d’altra banda, només apareixia al currículum de l'Ajuntament i no en el que està penjat a la web del partit o al seu perfil de Linkedin. Mejías en responsabilitza un antic col·laborador seu al que assegura que va encarregar la tasca de donar les seves dades acadèmiques a l'Ajuntament.

Fins a aquest matí, al currículum de la web municipal, es podia llegir que Carina Mejías és llicenciada en Dret i té un máster en Estudis Humanístics i Socials. Això és correcte. Però també incorporava un postgrau en Dret de Fundacions que, en realitat, era un Seminari, i un màster en Dret Concursal que era un Curs d'Extensió Universitària.

Mejías s'ha posat en contacte amb el secretari de l'Ajuntament i ja s'ha corregit el currículum.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00