Sociedad

Larrosa ordena patrulles "permanents" de la Guàrdia Urbana al Centre Històric i la Mariola

L'alcalde encarrega una reorganització interna de la Guàrdia Urbana

foto:Ajuntament de Lleida

Lleida

L'alcalde de Lleida, Félix Larrosa, ha ordenat que la Guàrdia Urbana patrulli de manera permanent als barris de la Mariola i el Centre Històric de Lleida.

FÈLIX LARROSA: "Vull dotacions de caràcter permanent" al barri de la Mariola i del Centre Històric

00:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000207886/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El paer en cap ha anunciat que a més de la presència amb vehicles, ha ordenat que hi hagi agents que patrullin a peu, per tal d'augmentar la percepció de seguretat en aquests dos barris, que pateixen de dèficits en clau de convivència, segons ha dit.

No és perquè el centre històric i la Mariola, siguin dos barris amb índexs alts d’inseguretat, afirma Larrosa, sinó per que hi conviuen moltes cultures i maneres d’entendre la societat i és important la presència d’aquests agents de la G.U de proximitat, ha afirmat.

L’alcalde també ha encarregat una reorganització interna de la Guàrdia Urbana. “Es revisarà el projecte d'organització que es va adoptar el 2008-09 en el sentit de potenciar un cos de primera necessitat i de proximitat absoluta com és la Guàrdia Urbana, adaptant-lo a les noves circumstàncies” ha dit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00