La Graderia
Deportes

"El partit a Miami es jugarà, aquesta és la meva percepció"

Joan Soteras, el nou president de la Federació Catalana de Futbol, parla a 'La Graderia' en relació al Girona - FC Barcelona de "fets consumats"

Entrevista a Joan Soteras, president de la FCF, a 'La Graderia' (19/09/2018)

Entrevista a Joan Soteras, president de la FCF, a 'La Graderia' (19/09/2018)

08:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001393268/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

“La meva percepció és que el partit de Miami es jugarà”, ha dit en declaracions a La Graderia el nou president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras.

Estaré al costat dels clubs catalans i si el president del Barça em truca per fer una gestió, la faré perquè el Barça és el club número 1 de Catalunya i he de fer les gestions que vagin bé als clubs catalans”, ha afegit.

Fets consumats

A Soteras li sembla que aquest partit a Miami “és un fet consumat” i remarca que la Federació Catalana està “alineada” amb la RFEF però “al costat dels clubs catalans”.

Soteras no creu que el partit a Miami “sigui res dolent” per bé que “s´hauria d´haver consultat abans de decidir”

Tampoc no està sorprés que siguin dos equips catalans perquè és un “partit atractiu entre el Barça i un Girona a l´alça” i que pot tenir “ganxo”.

Campanya de suport al futbol amater

Soteras ha anunciat una nova campanya per a la propera temporada de suport al futbol amater de 3ª i 4ª regional amb subvencions i avantatges “perquè és un àmbit que no hi prestem prou atenció i el tenim una mica deixat”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00