Sociedad

Tres de cada quatre entrades per anar a veure el Barça es queden al calaix

Només 1.200 socis del Girona van demanar una de les 5.000 entrades que el club posava a la seva disposició per anar a veure de franc el partit d'aquest diumenge

Era una de les tres mesures compensatòries per si el partit de la segona volta es juga a Miami. Això vol dir que el Girona haurà de retornar el 40% de l'abonament a una majoria de socis

Camp Nou / Arxiu

El Girona va ampliar el termini per demanar les entrades però ni així. Al final, han estat només 1.200 els socis que han agafat la primera de les tres ofertes que s'ofereixen per compensar que el partit de la segona volta es podria jugar a Miami. El 'pack' incloïa trasllat -també gratuït- en bus.

Els que hagin triat aquesta opció hauran d'anar a recollir les entrades a les taquilles del Camp Nou que van del 98 a la 108 entre les 11 i les 21h i els busos sortiran del mateix estadi de Montilivi a les 16:00. Malgrat tot, el Girona ha informat que es guarda una part de les entrades que no han tingut sortida per si hi ha gent que s'hi vol apuntar a última hora. El nou termini venç divendres a les 12h.

Tocarà pagar

Les altres dues mesures compensatòries que la LFP va pactar amb els aficionats van ser un vol xarter de franc per anar a veure el partit de Miami i tornar per a un màxim de 1.500 socis -una opció a la que s'hi podien afegir dues nits d'hotel per 450€- i la que acabarà sent la majoritària; tornar el 40% de l'abonament als socis que no hagin agafat cap de les dues anteriors.

Si només 1.200 persones han escollit l'opció 'Camp Nou' i només 1.500 poden acollir-se a l'opció 'Miami', això vol dir que el Girona haurà de tornar el 40% del seu abonament a aproximadament 7.500 socis (en té més de 10.000). Això sempre que el partit de la segona volta s'acabi jugant a Miami, que tampoc és clar en aquests moments.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00