Sociedad

No hi haurà vaga de Metro

L'assemblea de treballadors vota no anar a la vaga per la Mercè

ACN

Barcelona

Els treballadors del metro de Barcelona han acordat avui desconvocar les aturades parcials en aquest servei previstos des de demà fins al 24 de setembre, coincidint amb les festes de la Mercè.

Tant a l'assemblea del matí com a la de la tarda, totes dues celebrades al Casinet d'Hostafrancs, els empleats s'han pronunciat per àmplia majoria en contra d'aquestes aturades parcials.

Aquestes fonts han assegurat a que en acabar l'assemblea de la tarda han remès ja una comunicació al departament de Treball de la Generalitat en la qual l'informen de la desconvocatòria de la vaga.

D'aquesta forma, el servei de metro funcionarà amb normalitat durant les festes de la Mercè, la patrona de Barcelona.

De fet, TMB ha reforçat el servei amb motiu de les festes de la Mercè, i el metro funcionarà sense interrupció les nits de divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23, fet que suposa 91 hores continuades de servei.

També TMB també ha augmentat el servei d'autobusos cap a Montjuïc per facilitar l'assistència a les activitats organitzades al castell, i també es reforçaran les línies 1 i 3 de metro per facilitar la mobilitat als ciutadans que vulguin assistir al Piromusical de La Mercè.

El comitè del Metro havia convocat aturades de dues hores en cada torn de treball des del 21 al 24 de setembre per protestar per suposats incompliments de conveni i d'alguns acords per part de la direcció de TMB.

La mediació impulsada pel departament de Treball de la Generalitat va finalitzar ahir entre les dues parts sense que s'arribés a un acord, pel que quedava en mans de les assemblees de treballadors decidir si es mantenien les aturades o es desconvocaven, i els treballadors han cregut finalment que no hi havia prou motius per anar a la vaga.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00