Deportes

"Soc aquí per guanyar i perquè canviï la cultura del Barça. Si ho fem a mitges, no vull formar-ne part"

Chris Singleton, el nou jugador del FC de Bàsquet, ha passat pel 'Què t'hi jugues!' hores abans d'afrontar el primer títol de la temporada com a blaugrana

Entrevista a Chris Singleton, jugador del FC Barcelona de bàsquet, al 'Què t'hi jugues!' (20/09/2018)

Entrevista a Chris Singleton, jugador del FC Barcelona de bàsquet, al 'Què t'hi jugues!' (20/09/2018)

04:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001393773/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Altres frases destacades de Singleton al 'Què t'hi jugues'!:

- Vaig escollir el Barça pel seu interès en mi. De seguida que la temporada va acabar a Grècia vaig signar, i a mesura que s'anaven fitxant nous jugadors m'he anat trobant més còmode amb l'equip. Creia que podíem fer alguna cosa especial aquí.

- Penso que puc ser un dels líders... i que col·lectivament, tots hem de treballar com un equip.

- Vull veure com van les coses i comprovar que realment canvia la cultura del Barça. Les últimes dues temporades no han estat bones, i vull assegurar-me que estic aquí per guanyar i que el club i l'equip també farà tot el possible per guanyar. Si ho fem a mitges, jo no vull formar-ne part.

- Crec que cap a la meitat de la temporada és quan jugarem millor. Necessitem una mica més de temps per a ser un equip competitiu.

- Messi és un judador molt talentós, un dels millors, sinó el millor de la història. Però he de dir que jo sóc fan del Manchester United. M'encanta el futbol així que al Camp Nou aniré a tots els partits que pugui.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00