El MoraBanc Andorra guanya al Tecnyconta Zaragoza

L'equip aconsegueix la cinquena victòria 84-77 de la pretemporada

Imatge de l'entrenador Ibon Navarro donant instruccions als seus jugadors en un temps mort. / bca

Andorra la Vella

A manca d'una setmana justa perquè comenci la Lliga Endesa, els tricolors continuen mostrant bones sensacions de cara a l'estrena davant l'UCAM Múrcia.

Amb el retorn de Vitali i Albicy després de les finestres FIBA l'equip va fer un bon partit. Al final del primer quart dominava per 27-16 i al descans el resultat era de 45-37.

A la represa, els aragonesos es van acostar en el marcador i al final del tercer període l'electrònic del Pavelló d'Alguaire era de 69-64. En el darrer quart, però el MoraBanc Andorra va poder ampliar les diferències gràcies a un triple de Walker i una tècnica de Radovic. Al final del partit, Ibon Navarro destacava els bons minuts de joc que havia tingut l'equip.

El màxim anotador del partit va ser David Jelinek amb 17 punts. Els andorrans continuaran aquests dies la preparació per poder estar a punt pel debut a casa divendres vinent a un quart de vuit del vespre i en directe pel Carrusel Andorra.