Sociedad

Detingut un menor tutelat acusat d'abusar d'una nena a Coma-ruga

Els Mossos han detingut un menor tutelat per la Generalitat per presumptes abusos sexuals contra una nena de 10 anys en un alberg de la Generalitat a Coma-ruga, al Vendrell. Les instal·lacions acullen menors estrangers desemparats com a mesura d'emergència. I aquest jove va coincidir amb un grup de turistes que hi passaven uns dies de colònies.

La seu dels jutjats del Vendrell, on s'està investigant el cas / Google Street View

Barcelona

Va passar la nit de dimecres a dijous en un passadís d'aquest alberg de la Generalitat. Dos nois marroquins que estan sota la tutela d'Afers Socials i, que dormen en aquest centre, van acorralar una nena de 10 anys, turista, d'un país nòrdic, la van empènyer contra una paret i li van fer tocaments mentre ella intentava treure-se'ls de sobre. La víctima no estava sola en aquell moment.

L'endemà, els monitors del grup van anar a comissaria a explicar els fets.

Segons ha pogut saber SER Catalunya, un d'ells té menys de 14 anys i per tant penalment és inimputable. L'altre és menor però no saben si té més o menys de 16 anys i li estan fent radiografies al canell i a la mandíbula per esbrinar-ho ja que la pena que li pot caure serà més o menys baixa en funció de la franja d'edat.

Els Mossos l'han dut per indicació de la fiscalia davant del jutge de guàrdia. I el jutge ha demanat que li facin les proves per determinar l'edat exacta i que retorni a fiscalia de menors que haurà de decidir quin delicte li imputa; si abús o agressió sexual.

Els adolescents que eren de vacances en aquest alberg de la Generalitat ja han marxat al seu país després d'acabar l'estada prevista.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00