Sociedad

Les emissores musicals de SER Catalunya celebren amb més de 80.000 persones les Festes de la Mercè

Més de 80.000 persones han inundat l'avinguda Reina Maria Cristina moguts pel reclam més suculent de les festes de la Mercè, la programació ininterrompuda de les emissores musicals de SER Catalunya. Han estat 7 hores de música, on petits i grans s'han deixat endur pel ritme dels millors artistes de la indústria musical

Més de 80.000 persones es van aplegar en els concerts de la Mercè de les emissores musicals de la SER a Catalunya / Cadena SER

Barcelona

El Filippo Landini van ser els primers a trencar el gel. Portaven preparada una bateria de clàssics infal·libles amb els quals sabien que seria impossible fallar. Tanmateix també hi va haver temps de ballar amb les cançons del seu retorn musical, "Buona Sera signorina".

Cadena SER

La segona proposta, per part de Cadena Dial, va estar protagonitzada per Sidecars. Tot i que la banda s'ha vist obligada a cancel·lar alguns concerts per culpa de la lesió del seu vocalista, el Juancho Conejo , van assegurar que no volien fallar al públic català ni a la primera emissora que els va fer sonar a la ràdio, Cadena Dial, així que el Juancho va pujar a l'escenari armat amb les seves crosses i la seva banda. Les cançons de "Cuestión de gravedad" van sonar millor que mai.

Cadena SER

La Cristina Dalmau i el Vicente Pardo, locutors de Cadena Dial van entregar el relleu a les cares visibles de M80 ràdio en Josep Bartomeus i Arnau Gascón, els encarregats de presentar a una de les bandes més emblemàtiques de la història de la musical, Celtas Cortos. El conjunt de Valladolid va fer les delícies del públic amb el seu particular estil de rock celta i les cançons del seu esperat retorn musical, "Energía positiva".

Cadena SER

Després de Celtas Cortos va arribar el torn de LOS40 . Els locutors de l'emissora líder, la Neus González i l'Adrià Soler van portar els Projecte Mut davant un públic que cada vegada demanava més cançons. Els eivissencs no van decebre i van fer suar la cansalada als assistents amb les cançons de "La vida rima".

Cadena SER

I quan ja semblava que el clímax del concert ja havia passat, La Pegatina va entrar en acció. La banda, que va arribar de la mà del Víctor de la Torre i l'Adrià Ortega, van presentar en societat les cançons de "Ahora o Nunca" un disc festiu i ple d'energia que va desencadena la bogeria de les 80.000 persones que un any més van confiar en la programació de les emissores musicals de SER Catalunya.

Cadena SER

Per acabar d'arrodonir una nit màgica i completar les 7 hores de música ininterrompuda promesa, els djs de l'emissora líder van acabar amb les ja conegudes LOS40 live sessions punxant els millors èxits.

Gràcies a tots per venir i gràcies a Cabify, Nitbus i Washrocks sense els quals tot això no hagués estat possible.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00