Amb dos gols de l'uruguaià, el Girona aconegueix un empat de mèrit al Camp Nou.

RESUM SONOR BARÇA 2 GIRONA 2

02:04

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000166471/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Nou cop d'efecte del Girona. Va donar la volta al gol inicial de Messi aprofitant que el Barça va jugar quasi una hora en inferioritat numèrica, va acariciar la victòria durant molts minuts però al final va salvar un punt que el manté sisè, en zona europea, i amb 5 punts de marge sobre el descens.

El Barça es va avançar als 19', amb un gol de Messi després d'una assistència d'Arturo Vidal. Un quart d'hora més tard i després de consultar el VAR, l'àrbitre va expulsar amb vermella directa el central Lenglet per un cop de colze a la cara de Pere Pons en un disputa.

Ni aquest jugador del Girona ni cap altre va protestar l'acció en un primer moment però després de la consulta de les imatges, l'àrbitre va deixar el Barça amb 10.

En aquest es escenari, Stuani va empatar el partit a un minut pel descans, deixant retratat Sergi Busquets i Piqué i superant Ter Stegen amb la dreta. Poc abans, Portu ja n'havia desaprofitat una de similar.

Al descans, el tècnic del Girona, Eusebio, va donar entrada a Borja García i va treure un desapercebut Aleix García. De les botes del 10 del Girona va sortir la passada que va acabar en l'1-2. Portu va superar Piqué -que li va fer penal- va xutar al cos del porter i Stuani, que seguia la jugada, va enviar el rebuig arran de pal, a un lloc impossible per cap defensa.

Eusebio Sacristán, entrenedor del Girona

00:34

Era el minut 50 i l'entrenador del Barça va anar per feina. Va treure els no habituals Vidal i Artur, va fer entrar Coutinho i Rakitic i va començar a assetjar el Girona. Piqué, de cap, va fer el 2-2 quan encara faltaven 25' i Messi va disposar de fins a tres faltes a la frontal de l'àrea de les que no sol fallar. En va enviar una a la creueta.

Però la pilota no va tornar a entrar a la porteria del Girona i el punt sumat al Camp Nou permet encadenar tres partits seguits sense perdre, mantenir el 6è lloc a la classificació i eixamplar la distància amb el descens a 5 punts.