Sociedad

Desmantellada una plantació de marihuana a Mollerussa

La Policia Nacional ha decomissat 100 plantes i 5 kg de marihuana que s'estava assecant

foto:POLICIA NACIONAL

Mollerussa

La Policia Nacional ha desmantellat quatre hivernacles ubicats en una finca ramadera de més de 12.000 metres quadrats, a Mollerussa, i, arran d’aquesta troballa ha detingut una persona.

El detingut havia comprat una granja i desarmat gran part de la mateixa, col·locant els 4 hivernacles semicoberts, on hi havia plantat la marihuana. En el registre del domicili del detingut s’han trobat també cabdells i llavors de marihuana

L’operació policial va iniciar-se quan els agents de la policia nacional van rebre informacions sobre una finca ramadera que desprenia un intens olor, i en la qual no hi havia cap animal. En una primera inspecció de la finca, des de l’exterior es podia veure un dels hivernacles mostrant plantes de marihuana a punt de ser collides. Algunes d’elles feien gairebé 3 metres d’alçada.

El centenar de plantes que s’han comissat es cultivaven al terra, la qual cosa permetia l’accés complert i sense restriccions a tots el nutrients i tota la humitat que pogués arribar a les arrels a través d’un reg que entollava els bancals on hi havia les plantes. Això feia que no calgués massa manteniment per al seu creixement.

Aquest tipus de cultiu permetia reduir el cost de la seva instal·lació, muntant només dipòsits d’aigua als hivernacles. D’aquesta manera, s’obtenia més benefici.

L’operació l’han dut a terme agents de la UDYCO de la Comissaria Provincial de Lleida.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00