Sociedad

Informe Stuani

Retrat estadístic del golejador del Girona

Ha marcat el 85% dels gols al primer toc i 22 gols dels 26 que porta han servit per sumar punts

Un dels primers tècnics que el va tenir, David Vidal, analitza la seva figura

Informe Stuani

Informe Stuani

06:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000166604/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

A un toc

17 del 26 gols han estat a un toc. Això és el 65% però si hi sumem els 5 que ha fet de penal l'estadística puja fins al 85%.

En 3 ocasions ha necessitat tres tocs (Real Madrid, Las Palmas i Barça) i un gol el va marcar després de 5 tocs (Alavés a Montilivi).

El cap

Dels 17 gols a un toc, 11 han estat amb el cap. Del total de 26 gols, 11 han estat amb el cap, 13 amb la cama dreta i només dos gols els ha fet amb cama esquerra.

Àrea.

10 gols han estat des de l'àrea petita i 16 des de l'àrea gran.

Passadors

Els que més assistències li han donat -ja sigui directes o una última passada molt clara- són Borja García i Portu, amb 3 cadascún. Després hi ha Granell, Aday i Pere Pons amb dues assistències.

La ‘societat’ més productiva és amb Portu; ha donat 7 punts. Després ve la connexió amb Borja García, que n’ha donat 6, curiosament, tots al camp del Villarreal. Amb Pere Pons també han donat 6 punts i amb Aday 4.

Producció.

15 dels 26 gols de Stuani han servit per guanyar partits, 7 per empatar i només 4 no han donat punts. Són els que va marcar contra el Villarreal, Alavés i els dos del Bernabéu.

Sèries

Ara està immers en una sèrie de 3 partits marcant i l’any passat també ho va fer dos cops.

Va enllaçar els partits del Madrid a Montilivi, Levante a fora i Real Societat a casa. Va fer 3 gols que van donar 7 punts.

Després ho va tornar a fer en la segona volta contra Villarreal, el Depor i el Bernabeu. Aquesta ratxa va ser més golejadora: 4 gols en 3 partits. Però va ser menys productiva; 6 punts.

La ratxa actual és més golejadora i iguala la màxima en productivitat perquè han estat 5 gols en tres partits i 7 punts sumats.

Ara mateix porta 6 doblets amb el Girona. 4 van ser el curs passat i 2 aquesta temporada. Mai ha fet un hattrick amb la samarreta blanc i vermella.

Víctimes

3 gols li ha fet al Real Madrid, Celta, Las Palmas i Villarreal i al conjunt groguet li ha marcat gol en 3 partits diferents.

També ha fet 2 gols a l'Atlético, Getafe, Barça i Athletic Club. I 1 gol ha marcat a Levante, Real Sociedad, Leganés i Depor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00