Sociedad
SOROLL CAMP DE TARRAGONA

Especial al Pallol de Reus

Quin és el paper que juga el passeig comercial del Pallol en el teixit del comerç reusenc?. Com està a dia d'avui?. Quina és la situació econòmica de la petita i mitjana empresa?. Responem aquestes i altres preguntes en un programa en el que hem comptat amb la música en directe de Fito Luri i hem comentar el llibre "Fot-li que és de Reus" amb els seus dos autors.

Especial al Pallol de Reus

Especial al Pallol de Reus

Especial Soroll El Pallol (28/09/2018)

01:01:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000128375/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El 17 de maig de 2007, obria portes el Centre Comercial el Pallol de Reus. Estava cridat en convertir-se en el centre comercial al cor mateix d'un municipi on el comerç era un dels grans motors de l'economia local. I encara ho és. El Pallol ara l'anomenen Passeig Comercial perquè es vol destacar més, encara, la seva particularitat de  concentració d'estabiiments, amb tot tipus d'ofertes, a l'aire lliure. 

Del passat, present i futur d'aquest indret, n'hem parlat amb el portaveu dels seus comerciants, Pau Salvadó i també amb la Roser Gallinat responsable del departament comercial del centre.  Abans hem volgut dibuixar un marc general sobre la bona marxa, o no, de l'economia amb Jaume Gené professor d'Economia i Empresa de la URV i Ildebrand Salvat del Gabinet CERES investigació sociològica i de mercats. 

Hem comptat amb la música en directe de Fito Luri que ens ha presentat el seu nou disc "Cru" i també amb el periodista reusenc Josep Baiges que amb l'il.lustrador Jordi Romero han publicat "Fot-li que és de Reus", 100 ganxets i ganxetes per donar i per vendre. 

Hem tancat el programa amb Oriol Ciurana dels Xiquets de Reus co-creadors de la baixada d'andròmines que es farà aquest diumenge 30 de novembre amb nou recorregut i que servirà per tancar les festes de Misericòrdia d'aquest any. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00