Sociedad

Més de 2.500 veïns de Barcelona han canviat el cotxe per la T-Verda

En un any, 2.500 veïns de l'Àrea Metropolitana de Barcelona han desballestat el seu cotxe o moto a canvi d'una T-Verda, l'abonament de tres anys de transport públic gratuït

Barcelona

Un any després de l’entrada en vigor de la T-Verda, 2.516 veïns de l'àrea metropolitana de Barcelona han canviat el seu cotxe o moto per aquest abonament que permet desplaçar-se en transport públic, de franc, per les sis zones tarifàries durant tres anys.

Són veïns que, segons Antoni Poveda, president de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, estan contribuint de la millor forma a reduir la contaminació perquè “desballesten vehicles que contaminen unes trenta vegades mes que un dels actuals”. Segons Poveda, “és com si en un any s’haguessin tret de la circulació més de 75.000 vehicles”.

En concret, segons dades facilitades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en aquest primer any de funcionament de la T-Verda s'han desballestat 1.648 cotxes de gasolina matriculats abans de 1996, 726 dièsels d'abans de 2005 i 142 motos d'abans de 1993.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00