Sociedad
CONTRACTACIÓ PÚBLICA

El Govern demanarà cada any a IBM quins són els partners al país

Davant la polèmica sorgida arran de les adjudicacions del manteniment informàtic del Govern a SPAI

Servei de Tràmits del Govern / Arxiu ANA

Andorra la Vella

El Govern demanarà cada any a IBM quins són els partners al país.

Davant la polèmica sorgida arran de les adjudicacions del manteniment informàtic del Govern a SPAI, l'empresa amb vincles familiars amb el cap de Govern, i de la CASS a Andorsoft, l'executiu ha assegurat que preguntarà a cada any a IBM "quines empreses del país estan validades per dur a terme aquests treballs".

Així ho ha assenyalat el ministre de Finances, Jordi Cinca, que també ha explicat que s'ha demanat a la multinacional informàtica el perquè només tenen una empresa a Andorra que respon com a 'partenaire' oficial, i si això perjudica econòmicament el Govern.

En resposta a una pregunta del conseller liberal Ferran Costa, Cinca ha afirmat que les necessitats del departament de Sistemes Informàtics del Govern només les pot cobrir l'empresa Spai, mentre que la CASS ha adjudicat diversos serveis a Andorsoft, després de valorar dos pressupostos, un dels quals era d'Spai. Ha insistit, a més, en què les dues empreses fan dues coses diferents: mentre Andorsoft es fa càrrec de temes comercials, Spai subministra peces d'IBM i garanteix el servei tècnic. Per tot això, ha dit, la CASS també ha firmat un conveni amb IBM per a tots aquests aspectes que no pot resoldre l'adjudicatària.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00