Sociedad
FIL DE CONVERSA

Fer política municipal avui

Amb Begoña Floria (PSC) i Montserrat Vilella (PDeCAT) conversem sobre si els ultimàtums en política són útils. Les dues convidades també reflexionen sobre com fan política local en el context del procés i com viuen la judicialització del seu gremi.

Begoña Floria i Montserrat Vilella / Jordi Cartañá

Fil de Conversa (3/10/2018)

25:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000128524/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Obrim el fil de conversa d’aquesta setmana amb Begoña Floria, tinent d’alcalde de l’ajuntament de Tarragona (PSC) i amb la també tinent d’alcalde però de l’ajuntament de Reus Montserrat Viella (PDeCAT).

La primera pregunta que els fem és si en política els ultimàtums són útils. Ambdues coincideixen d’entrada en casos de política local per després introduir matisos quan la òptica s’aplica a les últimes declaracions del president de la Generalitat Joaquim Torra.

Totes dues fa 8 anys que es dediquen a la política municipal i és per això que ens ha agradat escoltar les seves reflexions i experiències a l’hora de gestionar el dia a dia. S’apunta que les noves tecnologies i el carrer guanyen pes a l’hora de condicionar els tempos en la gestió de determinades qüestions. I un fet que no el destaquen amb aquestes paraules però queda entre línies: la judicialització de la seva feina, ambdues investigades per qüestions diferents, els fa més feixuga la tasca de la gestió municipal .

També han aparegut altres temes i matisos que us convidem a escoltar.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00