Sociedad

L'Eibar estudia com parar a Stuani

El Girona s'enfronta a l'únic equip que li va passar per sobre el curs passat

Els d'Eusebio celebren un gol / Girona FC

José Luis Mendilibar, no creu que hi hagi gaire diferències entre el Girona a les ordres de Pablo Machín i aquest d'Eusebio. Creu que el sistema pràcticament no ha canviat, tampoc els noms ni les amences; Stuani i -tot i que encara no ha marcat- Portu.

Per Mendilibar, Stuani és menys perillós si no se'l deixa entrar a l'àrea però anar-lo a pressionar molt amunt té un altre risc, oferir autopista cap a porteria a l'altre element de l'atac; Portu. Serà el dilema del tècnic de l'Eibar.

L'Eibar va ser l'únic equip -juntament amb el Barça- que va passar per sobre del Girona tant a casa com a fora i el global dels dos enfrontaments es va saldar amb un 8-2 en contra.

José Luis Mendibiliar, entrenador Eibar

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000167096/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Eusebio, a part de decidir per quin sistema aposta, també haurà d'analitzar què va fallar en aquests enfrontaments -perquè l'Eibar tampoc ha canviat- s'haurà d'enfrontar també amb una feina que no havia hagut de fer fins ara; descartar 2 jugadors per quedar-se només amb 18.

Girona-Eibar, demà a la una, com sempre, en directe per SER Catalunya.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00