Sociedad

Jet2 vol consolidar-se com la segona aerolínia del Girona-Costa Brava

Mantindrà les línies l'estiu que ve però augmentarà la capacitat dels avions

Un aparell de Jet2 / Jet2.com

Lloret de Mar

Jet2 aposta per l'aeroport de Girona. Els directius de l'aerolínia confirmen que seguiran a Vilobí i, a més, ampliaran la capacitat dels seus avions.

Volen consolidar-se com a segona aerolínia a Girona darrere de la irlandesa Ryanair. Ara mateix Jet2 porten 22 vols cada setmana amb les illes Britàniques.

La companyia britànica de baix cost es va establir a Girona fa dos anys amb set vols setmanals. Aquest estiu Jet2 ha portat 22 vols setmanals provinents de diferents punts del Regne Unit i d'Irlanda.

Per l'any que ve manté totes aquestes rutes i espera augmentar la capacitat dels avions, segons Steven Heapy, directiu de Jet2.com.

Steven Heapy, directiu de Jet2.com

00:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000167298/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest augment de passatgers passa també per tenir més clients que optin també per comprar l'estada a l'hotel amb el vol de l'avió. És el que anomenen Jet2Holidays.

Aquest estiu 40.000 britànics han optat per aquests paquets turístics, això és un 11% més que l'any passat. L'empresa vol que l'any que ve siguin 5.000 més a la Costa Brava.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00