Sociedad
CULTURA

Tornen els Bandolers!

Alcover se submergeix de nou en el seu passat per reviure la rivalitat de les dues faccions de bandolers que assotaven la vila, els Morells i els Voltors. Aquest any hi ha novetats. Les resseguim amb el seu alcalde.

Robert Figueras, alcalde d'Alcover / Jordi Cartañá

Entrevista Fira Bandolers Alcover (09/10/2018)

14:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000054226/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

El centre del poble està cridat a ser el protagonista de les novetats de la Fira de Bandolers d'Alcover. Obre portes la Gran Taverna dels Bandolers. Un espai que vol ser el punt de trobada de gent de dins i fora de la vila perquè puguin menjar i també gaudir de teatre, música i gresca a l'estil de la època.

Aquest any són més dies de fira i per tant més activitats amb representacions teatrals pels carrers, parades, productes de quilòmetre 0 i sempre amb la mirada posada a aquest passat que tant ha vingut reivindicant el municipi en el que els bandolers hi vivien fa unes quantes centúries enrere.

Però amb l’alcalde Robert Figueras també hem volgut parlar sobre la festa major, que arriba el cap de setmana següent al de la fira.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00