Sociedad

"Es busquen participants per a orgies"

En les últimes hores han aparegut uns misteriosos cartells a algunes universitats catalanes anunciant orgies. La Universitat de Barcelona els ha retirat i investiga qui hi ha al darrera

Els anuncis que han aparegut als plafons d'informació de la Universitat de Barcelona, buscant participants per una orgia / Emma Miguel CADENA SER

Barcelona

"Es busquen participants per a orgies". Aquest és el misteriós anunci que ha aparegut en les últimes hores als plafons informatius d'algunes universitats catalanes, com a mínim a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de Lleida. A la UB la direcció de la universitat els ha començat a retirar i ja investiga qui hi ha al darrere.

Als cartells que han aparegut a la UB s'hi pot llegir el següent text: "Orgies UB. Es busquen participants per a orgies. Dia i lloc a determinar. Totes i tots sou benvinguts a experimentar noves sensacions. Som estudiants de les facultats de mates i bio amb ganes de passar-ho bé". Hi ha el logotip de la universitat i muntatges amb els símbols del gènere masculí i femení. Al final del text hi ha una adreça Gmail de contacte per demanar més informació.

La UB va tenir coneixement ahir d'aquests cartells i al vespre els va començar a retirar alhora que investiguen qui els ha posat. A la Universitat de Lleida, el rectorat no tenia constància d'aquests cartells, però tan bon punt els vegin diuen que també els retiraran.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00