Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Sociedad

La subdelegació critica la falta de "voluntat" de l'ajuntament de Girona

Albert Bramon admet que han parlat de revocar les llicències de corall però cal veure les conseqüències judicials

El subdelegat del govern espanyol, Albert Bramon / ACN

La subdelegació de l'estat a Girona no veu voluntat en el govern de Marta Madrenas per desencallar grans projectes pendents com la reforma de l'entorn de l'estació de tren i el futur Arxiu Provincial.

El subdelegat assegura que el govern municipal encara no ha tancat cap data per reunir-se amb Adif i tractar què s'ha de fer a la plaça Espanya i acabar les obres del parc central.

Albert Bramon, subdelegat de l'Estat a Girona

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000167386/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També critica que l'ajuntament no ha signat el projecte de protocol de l'arxiu provincial, tot i tenir-lo sobre la taula des de fa nou mesos. El subdelegat Albert Bramon promet implicar-s'hi personalment per desencallar els temes.

El que de moment es mou és la proposta per construir una estació de l'AVE a l'aeroport de Girona. AENA ha demanat que Adif faci un informe per estudiar la conveniència de fer, o no, aquest baixador.

Dubtes sobre el corall

Albert Bramon, subdelegat del Govern espanyol

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000167399/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El subdelegat de l'estat també ha parlat de revocar les 12 llicències per extreure corall a la Costa Brava que va atorgar el govern de Mariano Rajoy. Albert Bramon reconeix que s'ho han plantejat, però que ara per ara només enduriran les condicions d'aquests corallers per pescar.

Bramon assegura que volen anar amb compte perquè revocar les llicències pel corall pot portar conseqüències judicials per part de la desena de corallers.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00