L'UniGirona perd la Supercopa amb les de Salamanca

Eric Surís entrenador de l'Uni Girona

00:15

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000167416/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Uni va arribar a tenir 5 punts de marge quan faltava poc per arribar al final del segon quart però una reacció fulminant de les salmantines va fer que s'arribés al descans amb avantatge local per 39-37.

El tercer quart del Perfumerías sol ser especialment contundent i ahir no va ser una excepció. L'Uni va trigar quatre minuts en anotar, va arribar a anar 15 punts per sota de marcador que va llimar fins als 7 just al final de quart, que es van transformar en 4 durant l'últim parcial, però la major potència del joc interior local i la pressió del pavelló van fer impossible la remuntada.

Els problemes ja van començar abans del partit quan la pivot internacional Bea Sánchez es va lesionar a l'esquena durant l'escalfament i l'Uni va haver de jugar amb dues úniques referències interiors, Resingerova i Colhado. A més, Hampton es va carregar de faltes.

Diumenge comença la lliga a Torrejón de Ardoz contra el Mann Filter de Saragossa, a dos quarts de 5.