Sociedad

Autobús a demanda a través del mòbil

L'ajuntament posarà en servei aquest mes una aplicació al mòbil que permetrà als passatgers dir si volen que l'autobús de la línia L7 s'aturi a l'edifici de les Àligues

Plaça Sant Domènec / CC-BY-SA, Enric

Girona

El servei d'autobús a demanda serà una realitat a la ciutat de Girona. L'ajuntament posarà en servei aquest mes una aplicació al mòbil que permetrà als passatgers dir si volen que l'autobús de la línia L7 s'aturi a l'edifici de les Àligues.

El bus de la línia L7 només s'aturarà a la plaça de Sant Domènec si algú ho demana a través de l'aplicació o trucant per telèfon. També es podrà demanar al mateix conductor si ja has pujat al bus. Ho ha avançat el regidor de Mobilitat, Joan Alcalà, a Ràdio Girona.

Joan Alcalà, regidor de Mobilitat de Girona

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000167339/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'ajuntament calcula que es pugui posar en marxa abans que acabi el mes. És una mesura per intentar millorar la puntualitat de les línies de bus, no fer trajectes en va i, a la vegada, reduir el trànsit innecessari al Barri Vell. D'aquesta manera, el conductor del bus pot anar directament a la següent parada sense haver d'entrar al casc antic. Fins ara, la línia L7 s'aturava a l'edifici de les Àligues cada mitja hora.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00