Directo

VÍDEO | La cantante María De la Flor presenta su EP 'Resalada' en 'Hoy por hoy'

Sociedad
FAM

Ferran Teixidó anuncia la seva retirada

El corredor deixa la competició d'alt nivell després de tancar juntament amb els germans Casal una temporada històrica

D'esquerra a dreta, Òscar Casal, Carlo Ferrari, Josep Lluís Trabal, Ferran Teixidó i Marc Casal durant la roda de premsa de la FAM. / B.N. ANA

Andorra la Vella

Després de la darrera prova el passat divendres a Limone Sul Garda, aquest dilluns ha tocat fer balanç del curs en què s'han assolit uns grans resultats.

Teixidó no va poder pujar al calaix més alt del podi perquè va finalitzar sisè a Itàlia, fet que el va situar tercer de la classificació general de quilòmetre vertical. El corredor de la Federació Andorrana de Muntanyisme, es mostra satisfet, per aquest resultat, tenint en compte que l'any passat va estar a punt d'abandonar. Als seus 45 anys i després d'haver aconseguit quedar en tres ocasions tercer ha decidit deixar la competició d'alt nivell. Una decisió, que assegura que la tenia presa.

De la seva banda, els germans Marc i Òscar Casal, tot i abandonar a Limone van assolir una tercera i una cinquena posició respectivament a la general d'sky. El Marc ha acabat molt content, tenint en compte que a l'inici de temporada s'havia marcat acabar entre els deu millors i ha acabat tercer.

Òscar Casal també tanca la campanya amb molt bones sensacions i lamentant en la darrera cursa no pogués finalitzar. De cara a l'any vinent, encara no s'han volgut fixar cap repte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00