Sociedad

Detingut un home per l'incendi d'un edifici a Barcelona amb 18 ferits

El foc s'ha iniciat a dos quarts de sis del matí en un edifici del carrer Aragó

L'habitatge del número 209 del carrer Aragó de Barcelona on aquest matí s'ha produït un incendi / Miquel Codolar ACN

Barcelona

Un dels dos ferits crítics a l'incendi que s'ha declarat a primera hora aquest matí en un edifici d'habitatges de Barcelona, i que ha causat intoxicacions lleus per fum a altres 16 persones, ha quedat detingut com a presumpte causant del foc de forma intencionada.

Segons han informat els Mossos, el detingut és un home de 37 anys i nacionalitat brasilera que residia a l'edifici, i que hauria calat foc a l'entresòl de l'immoble per causes que encara s'estan investigant.

A conseqüència del fum que ha originat el foc, el presumpte autor dels fets s'ha intoxicat greument, igual que un altre resident a l'edifici, i tots dos han estat traslladats a dos hospitals de la capital catalana.

Els Bombers de Barcelona han rebut l'avís de l'incendi a les 5.30 hores d'aquest matí en un edifici situat al carrer Aragó número 209.

El foc s'hauria originat a l'entresòl de l'immoble, que té cinc plantes més, i tots els veïns, una trentena de persones, han estat desallotjats.

En l'extinció del foc, que ha estat sufocat poc després de les 6.00 hores, han participat 11 vehicles dels Bombers, i el Sistema d'Emergències Mèdiques ha efectuat al lloc dels fets un total de 29 assistències.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00