Sociedad
TURISME

El turisme d'estiu s'estanca

El ministre Francesc Camp alerta de la necessitat d'adaptar-se a la nova estructura del mercat turístic europeu

El ministre de Turisme, Francesc Camp, durant la presentació del balanç de la campanya d'estiu d'enguany. / M.F. ANA

Andorra la Vella

El ministre de Turisme, Francesc Camp, alerta de la necessitat d'adaptar-se a la nova estructura del mercat turístic europeu.

Aquest matí Andorra Turisme ha presentat el balanç de la temporada d'estiu, que s'ha tancat amb un creixement de l'1,3% del nombre de turistes, un 1% menys del previst. El punt més feble va ser al juliol, amb una baixada del 2,5%. Camp ha admés que aquest estiu ha estat"atípic" i "difícil", i ha parlat d'estabilitat malgrat les variacions que hi ha hagut dins dels diferents serveis que ofereix el país.

El ministre de Turisme analitza els resultats de la campanya d'estiu d'enguany

00:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1539698045_253973/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Camp ha explicat que properament es reunirà amb els agents del sector per analitzar les dades i veure com es poden millorar de cara l'any vinent. També ha assenyalat que s'està entrant en un nou context del mercat turístic europeu i que caldrà adaptar-shi redefinint l'estratègia.

Fent un balanç més global de com està anant l'any, Camp ha indicat que s'està creixent un 2%. Confia en tenir un bon octubre i novembre i arribar al 2,1% de creixement que es van marcar com a objectiu a principis d'any.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00