Sociedad
SER DONA

Teresa Cairat, propera convidada al 'SER Dona'

La filòloga, exdirectora de l'Escola Andorrana i neta del síndic Cairat, repassa la seva trajectòria personal i professional a la sèrie de SER Andorra dedicada a les dones del país i que compta amb el suport de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del Govern

La filòloga Teresa Cairat al seu domicili de Sant Julià de Lòria / Ester Pons Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

La filòloga, expresidenta de la comissió andorrana per a la Unesco i exdirectora de l'Escola Andorrana, Teresa Cairat, serà la propera protagonista de la sèrie 'SER Dona' de Ràdio SER Principat d'Andorra.

El proper capítol de la sèrie que s'inclou dins l'Hora Andorra estarà dedicada a aquesta dona, compromesa amb l'educació i cultura del país, neta del síndic Francesc Cairat (sobre el qual va publicar recentment un llibre) i una avançada al seu temps.

Ester Pons, conductora de l'especial, repassarà la intensa trajectòria personal i professional d'aquesta dona inquieta que ha viscut a Andorra, Madrid o Londres i que l'ha portat a viatjar per mig món, especialment en la seva faceta professional.

Malgrat no haver-se dedicat mai a la política, ha estat molt activa en l'àmbit públic i ens oferirà la seva opinió sobre la realitat del país i la seva evolució els darrers cinquanta anys, i especialment la de les dones.

L'entrevista a Cairat es podrà seguir el proper dilluns, dia 22, a les 13 hores per la 102.3FM, la 92.1FM, al web www.cadenaser.ad i a l'app de la SER.

'SER Dona' és una sèrie de 10 capítols de Ràdio SER Principat d'Andorra que repassa la història recent del país des d'una perspectiva de gènere i compta amb el patrocini de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior.

La primera entrevista de la sèrie va ser a la també laurediana Roser Duró.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00