Deportes

"Es incongruente que Ronaldinho sea embajador del Barça y apoye a Bolsonaro"

Analitzem amb l'ex futbolista Lilian Thuram, i els periodistes Jamil Chade i Louis Genot el recolzament dels esportistes al candidat d'ultradreta a la presidència del Brasil, Jair Bolsonaro: "La relación de Ronaldinho con partidos evangélicos y conservadores viene de lejos"

Twitter @10Ronaldinho

Barcelona

Després que Ronaldinho manifestés el seu suport al candidat d'ultradreta a la presidència del Brasil, Jair Bolsonaro, ara el FC Barcelona assegura que seguirà l'evolució del cas. Segons ha afirmat el seu portaveu, Josep Vives, el club "està preocupat" pel fet que el seu ambaixador demani el vot per un polític amb la ideologia de Bolsonaro, i vigilarà que aquest recolzament "no afecti negativament a la imatge del Barça".

Al 'Què t'hi jugues!' ho hem analitzat amb l'ex futbolista Lilian Thuram -que actualment treballa amb la Fundació del FC Barcelona-; el periodista d'Estadão, Jamil Chade; i el corresponsal d'AFP al Brasil, Louis Genot: "La relación de Ronaldinho con partidos evangélicos y conservadores viene de lejos".

Què pensa el FC Barcelona del recolzament de Ronaldinho a Jair Bolsonaro? (16/10/2018)

06:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001402619/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00