Sociedad
ANDORRA LA VELLA

40 anys de la Fira amb un espectacle sorpresa i un espai interactiu

La tradicional mostra s'inaugurarà el proper 26 d'octubre

El cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, la cònsol major, Conxita Marsol, i la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, presenten la 40a edició de la Fira d'Andorra la Vella. / C.G. ANA

Andorra la Vella

La 40a Fira d'Andorra la Vella tindrà un espectacle sorpresa i un espai interactiu que repassarà la seva història.

Tindrà lloc del 26 al 28 d'octubre i comptarà amb 200 expositors repartits en 10.000 quadrats, una xifra similar a l'any passat. El pressupost és d'uns 300.000 euros.

A l'interior de l'envelat principal hi haurà les empreses que donaran a conèixer els seus productes, les administracions públiques i serveis públics així com la ja tradicional fira de vehicles. A tocar d'aquest envelat s'hi ubicarà la zona de productes agrícoles i artesans d'Andorra, i als exteriors hi hauran propostes d'oci i de restauració. Tampoc faltarà la zona amb la fira de les associacions, i el mercat artesanal que s'estendrà al llarg del passeig del Riu fins arribar a la plaça de la Rotonda, i que comptarà també amb tallers infantils.

Qüestionada per si caldrà disposar d'un recinte firal fixe, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, diu que en un futur caldrà replantejar-se la seva ubicació.

Marsol no ha volgut desvetllar com serà l'espectacle que s'ha preparat i gràcies a les noves tecnologies els visitants podran veure com ha evolucionat el certamen.

Cal recordar que el divendres 26, el programa l'Hora Andorra s'emetrà en directe des de la Fira d'Andorra la Vella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00