Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Ni rastre de l'ADN de les víctimes del crim de Susqueda

L'anàlisi que el Laboratori Biològic dels Mossos d'Esquadra ha fet a més de 150 mostres extretes de la casa i el cotxe de l'únic empresonat pel doble assassinat de Susqueda revelen que no hi ha cap resta de l'ADN dels dos joves morts

Mossos d'Esquadra en el pantano de Susqueda tras encontrar dos cuerpos / MOSSOS D'ESQUADRA TWITTER - Archivo EUROPA PRESS

Susqueda

L'anàlisi que el Laboratori Biològic dels Mossos d'Esquadra ha fet a 158 mostres extretes de la casa i el cotxe de l'únic empresonat pel doble assassinat de Susqueda revelen que no hi ha cap resta d'ADN dels dos joves morts.

Els mossos van extreure mostres de roba, sabates, eines per pescar, impermeables, armes, sacs de dormir, bosses d'esport, motxilles i altres peces que van treure de la casa de Jordi Magentí a Anglès.

També han analitzat mostres de llençols, armilles, mocadors, tovalloles, pantalons i eines diverses que Magentí tenia dins el seu Land Rover, a més d'altres mostres del propi vehicle.

I un cop fetes totes les anàlisis, els Mossos conclouen que tot l'ADN que se'n pot extreure és de Jordi Magentí o que hi ha una possibilitat ínfima que puguin ser d'una altra persona.

Això, segons l'advocat de Magentí, Benet Salellas, és una prova més que qüestiona la investigació que han fet els Mossos i que han portat fins ara a apuntar a Magentí com el doble assassinat dels joves del Maresme que van aparèixer dins el pantà de Susqueda un mes després de la seva desaparició, l'estiu de l'any passat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00