Sociedad
DIA MUNDIAL CÀNCER DE MAMA

Dies solidaris

Amb motiu del dia Mundial del Càncer de Mama Ana Mateu passa pels nostres estudis per parlar-nos de les activitats que fan aquests dies i el suport que donen a les persones que passen per un càncer i també al seus familiars. També coneixem la primera edició de Vid'Art on l'art, la música i el vi van de la mà per l'AECC.

Ana Mateu de l'AECC a Tarragona / Jordi Cartañá

Entrevista AECC a Tarragona (19/10/2018)

14:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000128949/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Anna Mateu és voluntària i socia de l'AECC a Cataluña de la seu de Tarragona.  Ens explica que al Carrer Ramón i Cajal 27 trobarem tot un equip de gent, voluntària, que treballa per donar suport i acompanyament professional i personal per a les persones que tenen un càncer i també pels seus familiars.  És un dels missatges que vol deixar clars avui que ens visita per repassar la gran quantitat d'activitats que tiren endavant aquests dies amb motiu del 19 d'octubre, dia Mundial del Càncer de Mama. Des de l'encesa de llums de l'ajuntament de Tarragona avui divendres fins a la cursa d'aquest diumenge passant per un open de tenis o la compra de butlletes de Nadal o objectes de merchandising. Els diners van a investigació i cap a les activitats que ofereix l'AECC de forma gratuita com ara la teràpia de rehabilitació aquàtica per a les dones que pateixen les seqüeles d'un càncer de mama i s'han vist amb el braç afectat per l'extirpació dels ganglis. 

Maridatge Solidari

Judith Sentís i Yolanda Mir / Jordi Cartañá

Entrevista Vid'Art (19/10/2018)

09:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000128948/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També han passat pels nostres estudis la Judith Sentís de la Via T de Tarragona i la gestora cultural Yolanda Mir per parlar-nos d'una iniciativa solidària envers la AECC i que fa cara de que ha vingut per quedar-se: VID'ART. Una suma de vi, música i pintura que ha tingut un recorregut aquests dies i que té la parada final a La Cantonada de Tarragona aquest dissabte a partir de les 21hs. 

Més detalls a l'entrevista que adjuntem. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00