Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Desarticulat un grup dedicat al cultiu de marihuana a Blanes i Tordera

La Policia Nacional ha detingut 7 persones i 3 han estat imputades

S'han desmantellat 4 plantacions i 170kg de marihuana, a més de 90kg intervinguts per la Policia Nacional francesa

Policia Nacional

Blanes

Desarticulat un grup dedicat al cultiu de marihuana a Blanes i Tordera per després exportar-la a l'estranger. La Policia Nacional ha detingut 7 persones i 3 han estat imputades. S'han desmantellat 4 plantacions i 170 kg de marihuana, a més de 90 kg intervinguts per la Policia Nacional de França.

Els detinguts formaven part d'un grup dedicat al cultiu de marihuana en instal·lacions interiors. Tenien contacte directe amb traficants d'altres països com França i Alemanya, que recollien la substància per traslladar-la i després multiplicar el seu preu.

La investigació va començar el 2017, quan es van intervenir 90kg de marihuana a Marsella. La segona fase va ser el passat mes d'abril quan es van intervenir 110 kg dins d'una furgoneta amb matrícula alemanya a La Jonquera. I l'última i fase definitiva ha estat amb els registres a 5 domicilis de Tordera i 2 a Blanes on s'han desmantellat 4 plantacions de marihuana.

S'han detingut un total de 7 persones a les que se les acusa de delictes contra la salut pública, pertinença a organització criminal, blanqueig de capitals i defraudació de fluid elèctric... i s'han imputat 3 persones més.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00