Sociedad
NEU

Camp: "la continuïtat de Grandvalira és la millor notícia d'aquest segle"

Assenyala que és "una entesa històrica" i remarca el paper del cap de Govern, Antoni Martí

El ministre de Turisme i el cònsol d'Ordino parlen afablement aquest matí abans de presentar el balanç de la darrera edició de l'Andorra Ultra Trail VallNord / M.F. ANA

Andorra la Vella

El Govern titlla la continuïtat de Grandvalira de la millor notícia d'aquest segle.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha celebrat que Ensisa i Saetde hagin arribat a un acord satisfactori. Considera que un trencament hagués estat molt pejudical pel sector de la neu i també per al país, tenint en compte que dona feina a molts treballadors.

Assenyala que és una entesa històrica i remarca el paper del cap de Govern, Antoni Martí perquè amb la seva mediació va obrir el camí cap a un final feliç. Això suposa també donar tranquil·litat als mercats i toruoperadors que havien mostrat el seu neguit per saber com quedaria aquesta situació.

De la seva banda, el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, també s'ha mostrat molt satisfet per l'entesa. Sobre si l'entrada de l'estació d'Ordino-Arcalís a Grandvalira suposaria el trencament de Vallnord, diu que "els tècnics estan treballant en aquesta qüestió" i que "ara mateix forma part de les dues marques".

Sobre aquesta qüestió, el ministre de Turisme remarca que si finalment s'hagués produït la dissolució les estacions de Pas-Grau Roig i Soldeu-El Tarter haguessin entrat en una competició a nivell local que hagués acabat perjudicant a Pal-Arinsal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00