Sociedad

Un home intenta agredir sexualment una dona de 93 anys a Barcelona

El mateix individu va colpejar a la cara una altra dona gran en el bloc del davant al districte de Gràcia diumenge al migdia

Imatge de la part alta del carrer Bailèn, la zona on es van produïr els intents d'agressió / Google Street View

Barcelona

Els investigadors intenten identificar aquest home que diumenge al migdia va assaltar dues dones grans al portal de casa seva. A la primera la va abordar a l'entrada del bloc quan estava a punt d'entrar, en un edifici de la part alta del carrer Bailèn.

Segons ha pogut saber SER Catalunya, la víctima de 78 anys era a la porta amb les claus a la mà quan aquest individu la va obligar a entrar per la força a l'edifici. Li va robar 50 euros, la va colpejar a la cara i li va fer un ull de vellut.

Al cap de poca estona, va travessar al carrer, i en un altre bloc del davant al mateix carrer Bailèn va assaltar una dona de 93 anys quan entrava a casa seva. La va empentar també, li va intentar treure els diners que duia a sobre i a més la va intentar agredir sexualment baixant-li la roba interior. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Clínic amb alguns cops.

Els Mossos compten amb imatges enregistrades per les càmeres d'un dels blocs i intenten identificar aquest individu. També busquen en els seus fitxers si podria ser algun delinqüent conegut per casos similars amb dones grans com a víctimes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00