Sociedad
COSSOS ESPECIALS

Els banders reivindiquen unes millors instal·lacions

També reclamen més personal que se sumi als 19 efectius actuals

La ministra de Media Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, el cap de Govern, Antoni Martí, i el director del cos de Banders, Miquel Rossell, durant la celebració del patró del cos. / C.G. ANA

Andorra la Vella

Els banders reivindiquen unes millors instal·lacions.

Els cos ha celebrat aquest matí la seva tercera diada, un acte que serveix per fer balanç de com ha anat l'any, i on també es posen sobre la taula les principals reinvindicacions de cara el futur.

Aquest any una nova demanda ha estat la de millorar les seves infraestructures. No compten amb dutxes i comparteixen la primera planta de l'eficici administratiu de Govern amb el ministeri de cultura. Una situació, aquesta última, però, que canviarà aviat, quan Cultura es traslladi a l'antic Hotel Rosaleda. Així ho ha posat de relleu el director del cos de banders, Miquel Rossell.

Una altra reivindicació ja clàssica és la que té a veure amb la necessitat d'ampliar el personal. Actualment, ha dit Rossell, són 19 agents i en caldrien més. En aquest sentit, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, ha assenyalat que en els últims anys s'han incorporat tres efectius i que l'equip actual cobreix tot el territori. No ha descartat, això sí, que en un futur es puguin ampliar els recursos.

Precisament, Calvó ha destacat que el projecte de llei de conservació del medi natural, de la biodiversitat i del paisatge otorgarà als banders més competències i responsabilitats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00