Sociedad

Ni Stuani ni Miami

L'uruguaià té un problema a la cama dreta i no estarà disponible pel partit de demà contra el Rayo Vallecano.

Una revàlida més per a un equip que ja tenia per davant el repte de confirmar la millora experimentada a Anoeta, oferir un triomf a l'afició després de dues ensopegades consecutives a casa i allunyar un rival directe en la lluita per la permanència.

Plourà i farà fred.

Stuani no jugarà contra el Rayo. / Imatge: LFP

Girona

Granell encara no s’ha recuperat de les molèsties que ja li van impedir jugar al camp de la Real Sociedad i Stuani, que havia entrenat durant la setmana té una lesió a l’adductor de la cama dreta de la que el club no n’ha donat més detalls. L'entrenador no amaga que la baixa de l'uruguaià és molt important (ha fet 8 dels 10 gols de l'equip) però diu que hauran de respondre com un equip.

Eusebio, entrenador del Girona

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000169160/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Eusebio podria repetir el mateix equip que va jugar a Anoeta si és que segueix confiant en Doumbià per la punta de l’atac. No és clar. El tècnic preveu un partit en el que el Rayo Vallecano voldrà portar la iniciativa a partir de la pilota i, en aquest escenari, la velocitat del Choco i de Portu mariden millor que amb Doumbià, a qui Eusebio conceb com a “més referencial”.

Veure a Portu a la banqueta, en canvi, és més aviat improbable. A pesar de què no marqui des de fa 19 partits, Eusebio diu que segueix aportant moltes coses a l'equip.

Sigui com sigui, el partit és una bona opció, diu Eusebio, per confirmar la bona imatge de l’equip a Anoeta i aconseguir un triomf que l’allunyi d’un rival directe com és el Rayo.

Eusebio, entrenador del Girona

00:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000169163/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Eusebio diu que l’equip no li ofereix dubtes però entén que la gent en pugui tenir perquè hi ha hagut moments de dubte, sobretot a casa, on ja s’han perdut tres partits.

El rival, el Rayo, afronta el partit amb dos dies menys de descans que el Girona perquè va jugar dimecres el partit ajornat contra l’Athletic de la Jornada 3 i desplaça dinou jugadors; els mateixos divuit de la convoctòria contra l’Athletic d’aquest dimecres més Oscar Trejo.

Quatre punts separen als dos equips. El Girona arriba a la cita amb una ratxa oberta de 5 jornades sense guanyar. La del Rayo és de 6 i el seu entrenador, Míchel, podria perillar si no surt ben parat de la visita a Girona.

Els últims 4 precendents a Montilivi han acabat o amb victòria del Rayo o empat i els últims 4 precedents, sumant casa i fora, han acabat amb 4 derrotes del Girona.

Miami

Eusebio, entrenador del Girona

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000169162/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A l'entrenador del Girona l'ha enxampat en plena compareixença l'anunci de la FIFA de què s'oposa frontalment al Girona-Barça de Miami perquè entén el màxim organisme del futbol que els partits de la competició domèstica s'han de jugar dins del territori d'aquella federació.

El Girona no s'ha pronunciat encara (15:31 del divendres) i Eusebio ha repetit el discurs d'altres vegades. Ha dit que ells faran el que el club entengui que és millor però que acaten totes les decisions.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00