Sociedad

Sacsejada al bus de Girona

L'equip de govern de Girona reconeix que hi ha línies de bus infrautilitzades i que cal replantejar el transport públic de la ciutat

Jordi Altesa Ràdio Girona

Girona

L'equip de govern de Girona reconeix que hi ha línies de bus infrautilitzades i que cal replantejar el transport públic de la ciutat. L'ajuntament farà una priumera prova de bus segons demanda en una nova parada al Barri Vell, com va avançar Ràdio Girona.

El govern de Marta Madrenas crearà una comissió el mes que ve per redissenyar la xarxa de bus de la ciutat. És el compromís de l'ajuntament amb el comitè d'empresa de TMG, la societat que gestiona el transport públic a la ciutat. El govern admet que hi ha busos molt poc utilitzats i que cal millorar la puntualitat. La intenció és canviar el traçat d'algunes línies i augmentar les freqüències. El regidor de Mobilitat, Joan Alcalà, admet que no serà ràpid ni fàcil.

Joan Alcalá, regidor Mobilitat

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000167337/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest meló sobre el transport públic que pretén obrir el govern també hauria de passar per protenciar els pàrquings dels afores de la ciutat, com el de Fontajau o el de Mas Gri. L'Autoritat de la Mobilitat de Girona també haurà d'estudiar un altre aspecte del transport després que el ple de l'ajuntament aprovés apostar per un servei de bus nocturn al Gironès.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00