Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

El bisbe de Girona reclama als polítics que apostin per la convivència

Ho ha dit Francesc Pardo durant l'homilia de la Missa de Sant Narcís, en què ha recordat els polítics a la presó i els que són a l'estranger arran del procés

Pere Vila, el bisbe de Girona, i Marta Madrenas / Clara Pàmies

Girona

El bisbe de Girona reclama als polítics que abandonin la confrontació i apostin per la convivència a Catalunya. Ho ha dit Francesc Pardo durant l'homilia de la Missa de Sant Narcís, el patró de Girona, en què ha recordat els polítics a la presó i els que són a l'estranger arran del procés.

És un clàssic que a la Missa de Sant Narcís, el Bisbe de Girona es refereixi a temes d'actualitat política, i avui hi ha tornat. Francesc Pardo diu que als cristians els preocupa Catalunya i la gent que hi viu i ha fet una crida als polítics perquè abandonin la crispació. Ha reclamat un país més lliure i més just i ha recordat, literalment els que són a la presó i els que viuen a l'estranger.

Francesc Pardo: "Pels qui estan privats de llibertat o lluny del país per l'anomenat procés"

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000169263/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El bisbe ha acabat la seva homilia reivindicant els drets de totes les persones i fent una crida a construir un país més lliure i més just.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00