Sociedad
SOCIETAT

Tarragona vol erradicar les conductes masclistes a la feina

Es promourà un protocol per fomentar la igualtat entre les empreses i evitar l'assetjament. La setmana vinent començaran les jornades de formació pels treballadors.

Eva Hidalgo

Tarragona

3.000 dones de la ciutat asseguren haver patit algun tipus de discriminació o abús per qüestions de gènere a la feina. Per lluitar contra l’assetjament i fomentar les conductes d’igualtat, l’ajuntament ha treballat una campanya amb un grup motor format per una vintena de companyies i sindicats.

L’objectiu és facilitar els recursos necessaris per tal que totes les empreses, siguin grans o petites, pugui lluitar-hi i fer feina de portes endins introduint la igualtat d’oportunitats, prevenint les conductes masclistes i fent la máxima difusió possible de les bones practiques.

Aquesta és la tercera branca de la campanya “Respecta’m”, que va arrencar l’any 2016 i ja ha treballat els sectors de l’oci i l’educació, introduint-se ara a l’empresarial.

La formació per a formadors

Durant tot el mes de novembre es faran sessions per tal que representants de les plantilles que s'hi vulguin adherir tinguin eines, puguin elaborar els protocols adequats a cada empresa i s'introdueixin les campanyes visuals amb els cartells i fulletons corresponents.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00