Sociedad
SALUT

Veure-hi bé per aprendre bé

1 de cada 3 casos de fracàs escoltar té a veure amb un problema de visió de l'infant. És per això que avui conversem amb gent de La Creu Blanca que de fa temps treballen en dos programes de prevenció i detecció entre escolars.

Roser Cabré i Josep Ramon Nebot / Jordi Cartañá

Entrevista Creu Blanca (05/11/2018)

20:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000054914/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“Veure per aprendre” i “2 ulls per aprendre” són les iniciatives de les que avui ens venen a parar Josep Ramón Nebot, gerent de La Creu blanca i la optometrista especialitzada en infants Roser Cabré. La primera és una acció que es fa des de l’associació Vision y Vida recolzada pel Ministeri d’Educació i Formació professional. La segona és la que, per iniciativa pròpia ,tira endavant la mateixa La Creu Blanca. L’objectiu és sensibilitzar les famílies sobre la salut ocular i també a la comunitat educativa. El clau, però, es rebla, quan s’arriba a les revisions oculars i es detecten casos que dificultés als més menuts poder seguir els seus estudis amb regularitat. Llavors és quan, Nebot i Cabré ens expliquen que s’intervé. I no només amb unes ulleres, sinó que cal un treball d’educació de la visió.

De tot això i molt més en parlem amb l’entrevista que us adjuntem.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00