Sociedad

Un comando treu estelades i omple de pintades Verges

Parlem amb l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater

Ignasi Sabater, alcalde de Verges

Ignasi Sabater, alcalde de Verges

05:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000170817/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Verges

Verges va tornar-se a despertar ahir plena de pintades i amb les estelades arrencades. És la tercera vegada que rep la visita d'aquests grups i l'alcalde demana mà dura per evitar que tornin a actuar de nit.

L'ajuntament de Verges ha denunciat el cas als Mossos perquè van pintar fins i tot les cases dels veïns amb missatges com 'Ni oblit ni perdó als colpistes' o 'Visca Espanya'. No hi ha cap imatge del moment perquè ho van fer de matinada.

L'alcalde, Ignasi Sabater, també demana a la policia que persegueixi aquests grups perquè és la tercera vegada que el poble viu un incident similar. A l'estiu un individu va amenaçar amb un ganivet un grup de veïns que li retreia que traiés els llaços grocs.

Ara també s'associa l'acció d'ahir a Verges amb pintades que també han aparegut a Parlavà, la Pera i Palamós, on han tornat a serrar el màstil de l'estelada de la rotonda d'entrada del poble.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00